Kerkstraat 95, 9111 Belsele 0473 22 53 39 bel-freshgarden@skynet.be

Bomen snoeien

Het snoeien van bomen vereist kennis. Op een professionele wijze de boom snoeien, komt alleen maar de gezondheid en de veiligheid van de boom ten goede. Inzicht in het effect dat snoeien heeft op de bomen, is met name van belang als het gaat om het vormen van een boom of om het beperken van de grootte.  Verschillende soorten snoei zijn mogelijk waaronder bv het opkronen, uitdunnen, reduceren en verwijderen van dood hout.

Bomen vellen

Wij vellen alle bomen op een veilige en professionele manier met en zonder hoogtewerker. Voor het verwijderen van bomen op delicate plaatsen hebben wij de nodige ervaring en kennis zodanig dat wij de boom als het ware ontmantelen en de stukken gecontroleerd tot op de grond laten zakken. We maken hiervoor zowel gebruik van een hoogtewerker of professioneel klimmateriaal. Gevaarlijk staande bomen zijn onze specialiteit.
Voor meer informatie over het snoeien en vellen van bomen kan u ons steeds contacteren.

Hakselen en klieven

Na het vellen van uw bomen kunnen wij ter plaatste het resthout hakselen. Houtsnippers kunnen gebruikt worden als bodembedekker. Indien u geen behoefte hebt aan houtsnippers, nemen wij dit afval met plezier mee. Wij staan u ook graag ten dienst wat betreft het klieven van brandhout. Heeft u nog hout te klieven of wenst u uw pas gevelde boom te gebruiken voor brandhout en deze te laten klieven ; wij beschikken over het nodige professionele materiaal om uw hout te klieven op gewenste grootte en dikte

Waarom kiezen voor ons ?

Zoekt u een gepassioneerd tuinondernemer die creativiteit combineert met realiteitszin? Dan bent u bij ons aan het goede adres!  Wij zijn gedreven en onderlegd in ons vak, mee met de nieuwste technologieën en hebben een groot hart voor alles wat met tuinen te maken heeft.

Wij komen steeds gemaakte afspraken na . Bovendien houden wij altijd rekening met het beschikbare budget.

Geïnteresseerd? Neem contact op.